Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Likes Given: 0
Reputacja:
0
2024-02-13, 14:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2024-02-13, 14:39 przez rodzynek.)
Cześć,
chciałem powitać wszystkich i przedstawić się i swoje potrzeby, bo na razie w temacie RC nie dam nic od siebie
Jestem Wojtek z Jastrzębia-Zdroju, mam już trochę lat na karku, a na forum ściągnęło mnie zainteresowanie synków (obaj - 10 lat) zdalnie sterowanymi sprzętami. Oni oczywiście chcą wszystko i najlepiej żeby było szybkie (a do tego latało i pływało). Ale powoli udaje mi się ich przekonać do powolnych, ale za to skutecznych pokonywaczy bezdroży.
Jak wspomniałem, nic nie wiem o technice RC, dlatego zaciągnąłem się tu, aby się nabrać wiedzy i zakupić młodym coś odpowiedniego.
Planuję pojawić się z młodymi na jakichś zawodach i, o ile to możliwe, zaciągnąć języka
Liczba postów: 1 011
Liczba wątków: 131
Likes Given: 22
Reputacja:
2
Witaj. Zapraszamy.
Młodzi są, ale kto wie. Może załapią. Mój załapał mając 12-13, jeździ w scaledach.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Witam serdecznie!
Na imię mam Stanisław i zaczynam przygodę z trialem. Mieszkam na południu Polski w okolicach Cieszyna.
Liczba postów: 1 011
Liczba wątków: 131
Likes Given: 22
Reputacja:
2
Witaj! Lubię jeździć do Cieszyna. Ładne miasto.
Jest nas kilku z Rybnika i okolic więc daleko do siebie nie mamy. Za niedługo pojawią się ogłoszenia o rundach w Rybniku w klasie Sport. Śledź i przyjeżdżaj.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
(2024-02-13, 14:38)rodzynek napisał(a): Cześć,
chciałem powitać wszystkich i przedstawić się i swoje potrzeby, bo na razie w temacie RC nie dam nic od siebie 
Jestem Wojtek z Jastrzębia-Zdroju, mam już trochę lat na karku, a na forum ściągnęło mnie zainteresowanie synków (obaj - 10 lat) zdalnie sterowanymi sprzętami. Oni oczywiście chcą wszystko i najlepiej żeby było szybkie (a do tego latało i pływało). Ale powoli udaje mi się ich przekonać do powolnych, ale za to skutecznych pokonywaczy bezdroży.
Jak wspomniałem, nic nie wiem o technice RC, dlatego zaciągnąłem się tu, aby się nabrać wiedzy i zakupić młodym coś odpowiedniego.
Planuję pojawić się z młodymi na jakichś zawodach i, o ile to możliwe, zaciągnąć języka 
Witaj, wpadnijcie na zawody do Ochab. 1 maja 2024. Niedługo wrzucę plakat.
Pozdrawiam
Mały
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
2024-04-07, 13:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2024-04-07, 16:59 przez Mauser.)
Dzień dobry
Mam na imię Piotr wiek to raczej park jurajski więc go nie podam żeby nie straszyć ,modelarstwo to druga pasja po wędkarstwie  ....makiety kolejowe i pływające ...a teraz chcę spróbować troszkę się po przeprawiać  ...pojazdu brak ..faza orientacji w terenie :  Strona fajna odległość do centrum niewielka (jestem z Pisarzowic k/Bielska Białej). Będę jak na razie będę zaglądał i czytał fachowców ,odwiedzał na zawodach .tak,żeby na przyszły sezon być gotowym .
Wiedza RC nie jest za wielka ,więc będę ją czerpał pełnymi garściami
Serdecznie pozdrawiam
Liczba postów: 604
Liczba wątków: 74
Reputacja:
0
Witam, pojazdów, kategorii i wykonania u nas mnogo, więc zapraszam do garaży i najlepiej na spotkania lub zawody
Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Liczba postów: 1
Likes Given: 1
Reputacja:
0
Siemka wszystkim 
Niektórzy mnie już znają, niektórzy nie, ale wypada się przywitać 
Mam na imię Wojtek, jestem z Sosnowca;
Po kilku latach nieaktywności postanowiłem wrócić do modelarstwa RC;
Głównie interesują mnie truck trial i, ostatnio, łodzie;
Liczba postów: 1 331
Liczba wątków: 163
Likes Given: 713
Reputacja:
5
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Hej,
Piotrek z Sosnowca
Zaczalem przygode z modelarstwem od zwyklych plastikow, potem male modelarze a nastepnie modelarstwo rakietowe...
Zawsze ciagnelo mnie do RC a wiec przygode pora zaczac!
Do niedawna zajmowalem sie off roadem w skali 1:1 ale realia zycia rodzinnego wymusily zmiane skali ;
Bede zadawal sporo pytan szukajac odpowiedniego modelu :
Pozdrawiam!
|