Buda Suzuki Samurai pickup Ali
Rama Karbon Ali
Mosty Portale aluminiowe Ali
Wały Ori scx10
Linki Rurka alu
Silnik 2300 Pro
Serwo 9imod 45kg
Aparatura FS GT5
Amortyzatory scx10
Wyciągarka z serwa 25kg
Felgi stalowe Ali, karbon Ali
Opony Injora HXH, Vanquish VRD
Zderzaki. mocowania, skid Druk 3d
(2025-02-26, 15:34)Bastian napisał(a): Świetna rama i skrzynia a powiedz mi czy ta wyciągarka działa Ci płynnie czy lekko skacze ?
Co do wyciągu, jest to...było serwo które miałem na moście. Spaliła się elektronika po trzech miesiącach. Gwarancji nie uznali. Wywaliłem ori elektronikę i zamontowałem esc z ali 3A. Bęben zrobiłem z dwóch orczyków aluminiowych plus dystans z rurki alu..żeby liny zmieścić więcej. Płynnie działa i jest dość mocna. 6x6 7kg spokojnie nią wyciągałem.
(2025-02-26, 15:34)Bastian napisał(a): Świetna rama i skrzynia a powiedz mi czy ta wyciągarka działa Ci płynnie czy lekko skacze ?
Co do wyciągu, jest to...było serwo które miałem na moście. Spaliła się elektronika po trzech miesiącach. Gwarancji nie uznali. Wywaliłem ori elektronikę i zamontowałem esc z ali 3A. Bęben zrobiłem z dwóch orczyków aluminiowych plus dystans z rurki alu..żeby liny zmieścić więcej. Płynnie działa i jest dość mocna. 6x6 7kg spokojnie nią wyciągałem.
Dzięki za odpowiedź. Ja natomiast kupiłem z tej samej serii wersje 360 stopni i właśnie działa skokowo ;/ pomimo że na apce mogę ustawić szeroki zakres działania.
2025-03-01, 18:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2025-03-01, 18:43 przez PiotrRybek.)
[quote pid='15130' dateline='1740822887']
Dzięki za odpowiedź. Ja natomiast kupiłem z tej samej serii wersje 360 stopni i właśnie działa skokowo ;/ pomimo że na apce mogę ustawić szeroki zakres działania.
[/quote]
...nie mam przekonania do jakości...ani cena ani działanie...
cieszę się na jutrzejsze spotkanie
Pozdrawiam
[quote pid='15130' dateline='1740822887']
[/quote]
...nie mam przekonania do jakości...ani cena ani działanie...
cieszę się na jutrzejsze spotkanie
Pozdrawiam